Teknologi

Kecerdasan Buatan (Artificial Intelligence) dalam Sistem HR Avenue

HR Avenue adalah berdasarkan platform Java dengan rangka kerja Model-View-Controller sebagai prinsip seni bina perisian.

Direka bentuk untuk benar-benar web, HR Avenue menggunakan teknologi Web terkini apabila diperlukan untuk memberikan pelanggan kami antara muka yang mesra dan interaktif. Teknologi seperti AJAX dan DHTML membolehkan kami mendapatkan maklumat dan menyegarkan bahagian skrin dengan cepat untuk memperkayakan pengalaman pengguna seperti kalendar, carta organisasi, borang web yang boleh disesuaikan.

Dengan menggunakan rangka kerja JavaScript terkini untuk menyediakan reka bentuk responsif, kami boleh menyokong berbilang penyemak imbas seperti Google Chrome, Safari, Firefox dan Internet Explorer. HR Avenue juga menawarkan perkhidmatan web sebagai API antara muka yang membolehkan alat atau platform pihak ketiga yang lain berinteraksi.

Dengan lanjutan perkhidmatan web mudah alih, untuk produktiviti yang lebih baik, HR Avenue menawarkan web mudah alih sokongan pada pelayar berbilang mudah alih serta mempunyai aplikasi mudah alih mesranya sendiri yang menyokong platform Android dan iOS.

Apabila teknologi berkembang dari semasa ke semasa, kami sentiasa memastikan produk kami sejajar dengan teknologi. Pada masa ini, kami memajukan dan menggabungkan Kecerdasan Buatan(AI) dan Teknolgi Blockchain dalam HR Avenue.

Kecerdasan Buatan (AI) dalam Sistem HR Avenue

Portal Pengambilan

Analisis Sentimen

Pengenalan Wajah

Lokasi GPS

Pengesahan (Authentication)
HR Avenue Edisi Skim JPA mempunyai keupayaan untuk pengesahan pengguna

Sistem HRA menyokong penghantaran data pengguna/ pekerja Baru ke sistem LDAP
Sistem HRA menyokong ‘Single Sign On (SSO)’