Pengalaman Pelanggan

“HR Avenue telah mengubah fungsi HR dalam organisasi dengan menyediakan alat HR yang intuitif dan berkuasa untuk meningkatkan proses semasa dan ia digunakan dengan berkesan oleh pengguna dari semua peringkat. Ia telah meningkatkan aliran proses dan telah meningkatkan kelajuan rentak semasa terutamanya dalam mengeluarkan borang EA tahunan, pembayaran bonus, tunggakan, pinjaman kakitangan, rekod latihan dan pengesanan bil perubatan kakitangan. Dalam hal ini, kami tidak mempunyai bantahan untuk mengesyorkan sistem HR yang disediakan oleh myQuickHR kepada mana-mana organisasi lain yang ingin melaksanakan HRMS.””

Ketua/Naib Presiden

Kumpulan Pembangunan Sumber Manusia, Industri Perbankan


“myQuickHR memahami keperluan Bank dan dapat menyesuaikannya ke dalam penawaran produk mereka kepada kami. Melalui pengenalan HR Avenue, bahagian HR kami dapat mengautomasikan beberapa proses manual dan ini telah meningkatkan kecekapan penyampaian perkhidmatan HR kami kepada seluruh organisasi. Produk ini menawarkan kemudahan yang luas yang bukan sahaja digunakan oleh HR tetapi bahagian lain juga, contohnya ialah kemudahan Pinjaman, yang dikendalikan oleh Kewangan. Saya berbesar hati untuk menyatakan bahawa projek ini telah berjaya dilaksanakan.””

“Kami ingin memuji (pasukan daripada myQuickHR) di atas dedikasi mereka dalam membantu pasukan pelaksana kami sepanjang proses pelaksanaan untuk memastikan projek itu berjaya. (HR Avenue) telah memperkenalkan beberapa tahap pengurusan kos melalui kemudahan lebih masanya. Kami juga gembira dengan keupayaan Layan Diri Pekerja yang disediakan dalam sistem yang membolehkan kakitangan, penyelia dan pengurus baris mempunyai akses kepada maklumat HR mereka yang paling terkini termasuk kelayakan manfaat, data berkaitan gaji dan maklumat profil. Kami akan menyokong HR Avenue kepada organisasi lain yang sedang mengkaji untuk melaksanakan sistem HR yang komprehensif.”