Aktiviti
2018 Bangkok(15 hingga 17 Sept 2018)

Perjalanan yang ditunggu-tunggu oleh kakitangan kami di mana mereka dibawa menerokai bandar Bangkok serta tempat pelancongan di sekitarnya. Kakitangan juga diberi peluang untuk menaiki pelayaran sungai dan juga dapat melawat Pasar Terapung yang terkenal di Bangkok.

2018 Duit Raya

Semua pekerja kami mendapat “sampul hijau” seminggu sebelum Hari Raya!

2018 Sambutan Raya

Kami membawa semua kakitangan kami keluar hanya sehari sebelum permulaan bulan ‘Puasa’ untuk menikmati makanan Thai terbaik di Sri Ayuthaya, Bangsar.

2018 Makan Malam Tahun Baru Cina

Makan Malam Tahun Baru Cina telah diadakan di hotel VE yang terletak di, Bangsar South hanya bersebelahan dengan pejabat kami. Semua kakitangan kami menerima Bar Emas setiap seorang dan 'Ang Pau' sebagai tanda penghargaan kami.

2017 Acara Penghargaan Pekerja

Pada hari terakhir 2017, Acara Penghargaan Pekerja telah diadakan di Hotel Hilton dan TV Pintar telah diberikan sebagai hadiah Cabutan Bertuah Besar.

2017 Makan Malam Tahun Baru Cina

Makan Malam Tahun Baru Cina telah diadakan di Restoran Sri Melaka, Amcorp Mall, Petaling Jaya. Semua kakitangan menerima jongkong emas setiap seorang serta ‘Ang Pau’ sebagai tanda penghargaan kami.

2017 Sambutan Hari Raya

Makan Malam Raya telah diadakan di Chili’s, Kompleks Beli-belah Bangsar hanya dua hari sebelum bulan puasa bermula. Semua kakitangan kami menerima Duit Raya!

2016 Sambutan Hari Raya

Makanan Pakistan di House of Pakeeza, Petaling Jaya menjadi kemuncak makan malam. Sebagai tambahan, Duit Raya diberikan dan jam tangan ais juga!

2011 Percutian Bandung (14 hingga 16 Oktober 2011)

Kakitangan kami diberi peluang untuk bercuti ke Bandung, Indonesia. Salah satu jadual perjalanan ialah lawatan menakjubkan ke Gunung Takuban Perahu yang merupakan salah satu gunung berapi strato yang terkenal di Indonesia. Kakitangan kami menikmati dan berseronok serta berjaya membeli-belah dalam perjalanan itu.

2014 Ulang Tahun Kakitangan yang ke-10 Tahun

Makan malam ulang tahun ke-10 Kakitangan myQuickHR di The Majestic Hotel.